Continut:

1. Domeniul de aplicare

Termeni si conditiile generale se aplica la toate comenzile si livrarile dintre RedOwl Craft si clientii sai prin intermediul magazinului online. www.redowlcraft.ro.

2. Procesare comanda, incheierea contractului, limita de cantitate.

2.1. Procesare comanda

Poti selecta detaliile fiecarui produs in parte prin accesare pozelor sau textelor ce le insotesc. Produsul selectat de tine poate fi achizitionat prin plasarea lui in cosul de cumparaturi. Prin accesarea butonului “plasare comanda”, clientii inregistrati se pot conecta la contul lor utilizand numele de utilizator si parola cu care s-au inregistrat. Clientii care nu au un cont RedOwl Craft, se pot inregistra acum sau pot opta pentru a continua cumparaturile fara a-si crea un cont de client. In acest caz, clientul va trebui sa-si introduca adresa si detaliile de facturare si livrare pe pagina urmatoare. Prin accesarea butonului “Plasati comanda”, comanda s-a inregistrat si intentia ta de a continua cumparaturile este intrunita.

2.2. Incheierea contractului

Contractul comercial se incheie si produce efecte in momentul in care se efectueaza livrarea/ expedierea in cazul in care plata se va face ramburs la primirea coletului.

2.3. Incheierea contractului in cazul platii in avans (plata cu cardul sau transfer bancar)

Cand metoda de plata aleasa de tine este cu cardul sau transfer bancar, contractul se considera incheiat odata cu trimiterea detaliilor de plata. Dovada platii va fi trimisa catre RedOwl Craft la adresa de mail: office@redowlcraft.ro. Daca, dupa 7 zile, se constata ca plata nu a fost efectuata, comanda este anulata automat.

2.4. Limita de cantitate

Produsele prezentate sunt vandute in cantitati normale pentru uz domestic si doar persoanelor care au varsta acceptata pentru a intra in tranzactii legale.

3. Preturi si costuri de transport

Toate preturile includ valoarea TVA corespunzatoare si alte elemente de pret. Ce mai trebuie sa iei in calcul este taxa de transport in cazul in care aceasta este aplicata.(taxa de livrare)

In Bucuresti, livrarea este gratuita pentru comenzi cu o valoare mai mare de 99 lei. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 99 lei, se taxeaza un cost fix de transport de 12,00 lei pentru fiecare comanda. Pentru comenzi in celelalte judete ale tarii acolo unde compania de transport Fan Curier are puncet de livrare cu kilometri 0 livrarea este gratuita pentru comenzi cu o valoare mai mare de 129 lei iar in cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 129 lei, se taxeaza un cost fix de transport de 16,00 lei pentru fiecare comanda. Clientii nu vor achita costuri aditionale de transport daca o livrare este divizata in mai multe colete din motive tehnice sau logistice.

4. Livrare

Daca nu exista nici o alta mentiune in corespondente, perioada de livrare este intre 2-3 zile lucratoare din momentul finalizarii comenzii in cazul platii ramburs sau de la dovada efectuari platii prin transfer bancar sau plata cu cardul.

In cazul in care RedOwl Craft nu poate livra produsele comandate deoarece chiar RedOwl Craft nu le are disponibile in stoc, RedOwl Craft se poate retrage din contract sau va informa imediat clientul si ii va propune un nou termen de livrare sau un produs similar. Livrarile nu includ taxe vamale in afara UE

In cazul in care produsele sunt deteriorate in cursul transportului, trebuie contact serviciul de relatii clienti RedOwl Craft in cel mai scurt timp posibil. Drept consecinta, RedOwl Craft va avea optiunea de a inainta o plangere la transportator sau la compania de asigurare a transportului referitor la deteriorare. Daca clientul nu va notifica in legatura cu deteriorarea in timpul transportului, acest lucru nu va avea nici un efect asupra drepturilor de garantie legale ale clientului.

Pentru a livra comenzile primite in mod optim, RedOwl Craft transmite adresa de e-mail si numarul de telefon al clientului (daca este oferit) catre compania de transport aferenta. Aceasta transmitere este o parte obligatorie a relatiei contractuale cu RedOwl Craft. De aceea, clientii nu au dreptul de a alege sau obiecta in acest sens.

5. Dreptul de retragere

Clientii care sunt consumatori RedOwl Craft au dreptul de a se retrage in termen de 14 zile. Un consumator este orice persoana fizica care participa la o tranzactie legala pentru un scop care nu poate fi conectat cu activitatea lui profesionala comerciala sau independenta. Urmatoarele regulamente se aplica dreptului de anulare si excluderii dreptului de anulare. In cazul in care aveti intrebari suplimentare despre anulari, puteti contacta office@redowlcraft.com

5.1 Dreptul de retragere

Ai dreptul de a te retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intri in posesia fizica a ultimului bun.

Pentru a putea manifesta dreptul de anulare trebuie sa ne anuntati la office@redowlcraft.com. Pentru a putea exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract printr-un e-mail. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

5.2 Consecintele retragerii

Daca te retragi, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la  tine, inclusiv costurile livrarii nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia ta de a te  retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala. Expediaza bunurile, fara intarzieri nejustificate si in decurs de maximum14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea va vom returna suma. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi bunurile ce trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate.

Adresa de expediere: Str Poligonului nr8, Mogosoaia Ilfov, Romania

Termenul este respectat daca bunurile sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Vom suporta costul returnarii bunurilor.
Esti resonsaibil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezulta din manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor.

5.3 Exceptii de la dreptul de retragere

Dreptul de retragere nu se aplica in cazul livrarii de bunuri care nu sunt pre-produse, iar o selectie sau determinare din partea consumatorului sunt autoritative pentru producerea lor sau bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar; bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a se perima rapid,

6. Dreptul de proprietate

Produsele raman in proprietatea RedOwl Craft pana la achitarea lor completa. Inainte de schimbarea proprietarului, gajarea, transferul de proprietate cu titlu de garantie, prelucrarea nu sunt permise fara aprobarea RedOwl Craft.

7. Garantie si responsabilitate

Se aplica prevederile legale de garantie. RedOwl Craft nu este responsabil de consecintele utilizarii neadecvate a obiectelor. Obiectele RedOwl Craft nu trebuie supuse socurilor si trebuie ferite de umezeala, foc sau temperaturi inalte.

8. Modalitati de plata si cupoane

8.1. Modalitati de plata

Plata pentru produsele achizitionate in magazinul  redowlcraft.ro poate fi facuta prin card bancar Visa sau Mastercard, prin transfer bancar sau ramburs la primirea comenzii. La finalizarea procesului de comanda veti putea selecta metoda de plata dorita. RedOwl Craft isi rezerva dreptul de a accepta doar anumite metode de plata in functie de caz si de modalitatea de livrare aleasa de client. Plata prin trimitere de cecuri sau numerar (prin posta) nu este posibila.

8.2Plata prin card bancar

In cazul platii prin card bancar, sumele sunt debitate intr-o saptamana dupa expedierea bunurilor (sunt acceptate cardurile Visa si MasterCard).

8.3. Plata prin transfer bancar

In cazul in care doriti sa achitati prin transfer bancar, suma datorata trebuie virata in contul de mai jos in termen de 7 zile de la primirea confirmarii comenzii. Va rugam sa includeti numarul de client sau numarul comenzii in momentul efectuarii transferului bancar. Va rugam sa virati suma datorata in urmatorul cont:

RedOwl Craft
Raiffeisen Bank (Agentia Militari)
IBAN: RO10RZBR0000060018781644
SWIFT/BIC: RZBRROBU/RZBR

8.4. Punctele Owls

Punctele Owls pot fi utilizate la momentul comenzii; rambursarea ulterioara sau substituirea cu numerar nu este posibila.

9. Protectia datelor

RedOwl Craft acorda importanta maxima protectiei datelor clientilor sai . Informatii despre Protectia datelor gasiti aici.

10. Consideratii finale

Daca oricare mentiune din Termenii si coditiile prezentate e sau devine invalida sau inaplicabila, validitatea si aplicabilitatea celorlalte mentiuni din Termeni si conditii nu vor fi afectate.