Cercei din Lemn - The Celtic knot Heart - Nuc

Cercei din Lemn - The Celtic knot Heart - Nuc

Cercei din lemn – The Goddess

Cercei din lemn – The Goddess

Cercei lemn - Wooden Earrings The Eye of Horus - wenge

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei lemn - Wooden Earrings The Eye of Horus - wenge

               Ochiul lui Horus, cunoscut si sub denumirea de "ochiul atotvazator", este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Egiptului antic. Cunoscut ca si Wadjet sau Ujat, adica "intregul", acest simbol magic asigura protectie, sanatate si intinerire si ofera intelepciune si prosperitate.
Datorita calitatii sale puternice de protectie, Ochiul lui Horus a fost folosit de vechii egipteni ca amuleta, atat pentru cei vii cat si pentru cei morti. Chiar si astazi, Ochiul lui Horus continua sa fie folosit ca simbol al protectiei.

               Specificatii:
               Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lemn de Fag
               Culoare: wenge, lacuit cu lac pe baza de apa (rezistent la apa nu contine solventi)
               Dimensiuni: 4.3, Greutate: 5g

               Cerceii RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale potrivite sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult succes cu stil si originalitate.               

              Rezistente la apa; cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.

              Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie).

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei lemn - Wooden Earrings The Eye of Horus - wenge
Recenzia dumneavoastra