Suport lumanare Tree of Life

Suport lumanare Tree of Life

Tablou pictat din lemn - Soarele si Luna din Lemn foc

Tablou pictat din lemn - Soarele si Luna din Lemn foc

Suport lumanare Lotus Flower

Regular Price 150,00 RON Special Price 100,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
8611443

Lotusul simbolizeaza puritatea sufleteasca a celui ce primeste si intentiile curate ale celui ce ofera. Lotusul este floarea sufletului.
Se spune ca Soarele se naste din Lotus, caci Lotusul in fiecare noapte se retrage in adanc si dimineata rasare odata cu Soarele, frumos, curat si imaculat.
Asemeni transformarii continue a acestei pure flori si constiinta umana, prin transformari multiple benefice, poate ajunge la iluminare, obtinand o gandire lipsita de impuritati.
Lotusul simbolizeaza eleganta, frumusete, puritare, perfectiune, gratie fiind cu precadere un simbol feminin.

Pentru acest produs se vor folosi doar lumari tip pastila cu suport de aluminiu de diametru 4cm. Lumanarile aprinse nu trebuie lasate nesupravegheate, sau la indemana copiilor. Lumanarile nu trebuie aprinse in apropierea materialelor inflamabile si trebuie utilizate doar in pozitie verticala. La livrare produsul nu este insotit de lumanare.

Specificatii:
Obiect Art Deco lucrat in lemn de fag
Culoare: nuc, lacuit cu lac pe baza de apa
Dimensiuni: 13x13x14.5cm, Greutate: 250g


Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie).

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2019

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 150,00 RON
Greutate 0.250000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Suport lumanare Lotus Flower
Recenzia dumneavoastra