Suport lumanare Lotus Flower

Suport lumanare Lotus Flower

Soarele si Luna Decoratiune din Lemn

Soarele si Luna Decoratiune din Lemn

Tablou pictat din lemn - Soarele si Luna din Lemn foc

Lucrarea poate fi executata si la dimensiunea: 45x45cm sau 60x60cm 

Pentru detalii te rugam sa ne lasi un mesaj in comments pana la finalizarea comenzii sau la adresa de email: office@redowlcraft.com 

180,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
8620560

Soarele si Luna reprezinta impreuna polaritatea. Soarele simbolizeaza fermitatea, puterea si rezintenta, in timp ce Luna reprezinta calm, frumusete si hrana. Soarele si Luna impreuna, simbolizeaza foarte bine polaritatea dintre energiile masculine si cele feminine.
Aceste doua forte sunt atat de diferite, dar totusi leagate una de cealalta, incat fac sa para ziua si noaptea un tot perfect. Multe culturi si religii folosesc Soarele si Luna ca simbol ale renasterii, viselor si creativitatii.

Specificatii:
Obiect Art Deco 2 straturi cu suport de agatat pe perete
Lucrat in lemn de fag
Culoare: nuc si alb, lacuit cu lac pe baza de apa si acrilic

Dimensiuni: diametru 30cm, Greutate: 300g

Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie)

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2020

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 180,00 RON
Greutate 0.250000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Tablou pictat din lemn - Soarele si Luna din Lemn foc
Recenzia dumneavoastra