Tablou din lemn  pictat  manual - HAMSA HAND or FATIMA

Tablou din lemn pictat manual - HAMSA HAND or FATIMA

Suport Smartphone din lemn - model Floarea Vietii

Suport Smartphone din lemn - model Floarea Vietii

Suport Smartphone din lemn - model Floare de Lotus

Regular Price 67,50 RON Special Price 45,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
8633132

Suport din lemn de fag, ce are o utilitate extrem de practica in viata de zi cu zi. Este special creat pentru video conferintele facute de pe telefon. Pozitia smartphone-ul este reglabila, el putand sta intr-o pozitie de 90 grade fata de birou sau intr-un oarecare unghi preferat. Suportul poate fi folosit si in timpul incarcarii smartphonului, are spatiu proiectat pentru casti cu fir sau wireless. Poate acomoda o gama extinsa de modele smartphone. Este suficient de robust, cat sa te poata insoti in orice calatorie. 

Pe langa aceasta utilitate imediata, el poate constitui un element placut vizual care se poate pierde, amesteca sau poate chiar completa decorul casei sau al biroului tau. Designul este inspirat din simbolul Florii de Lotus. Floarea de Lotus este recunoscuta ca Puritate, Lumina, Regenerare. Este lucrat in lemn de fag si finisat manual cu lac pe baza de apa ce nu contine solventi toxici. Este rezistent la apa, astfel incat poate fi sters sau chiar curatat cu carpa umeda sau cu substante speciale pentru curatare si intretinere lemn.

Alegem sa ne inconjuram cu obiecte lucrate in lemn, stiind ca lemnul este o alegere naturala ce inspira o stare pozitiva, calda si relaxanta.

Specificatii:
‣Piesa produsa in atelierul RedOwl
‣Culoare: nuc, lacuit cu lac pe baza de apa si ignifug 
‣Lemn de Fag, 100g

Dimensiuni: H16, l9,L10 cm

Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Desi lemnul este lacuit cu lac pe baza de apa, deci rezistent la apa, expunerea indelungata a obiectului in apa poate duce la deteriorarea lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. (Din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie; prin urmare, declinam orice responsabilitate.) 

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 67,50 RON
Greutate 0.030000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Suport Smartphone din lemn - model Floare de Lotus
Recenzia dumneavoastra