Paravan Pliabil Lemn

Paravan Pliabil Lemn

Suport Smartphone din lemn - model Floare de Lotus

Suport Smartphone din lemn - model Floare de Lotus

Tablou din lemn pictat manual - HAMSA HAND or FATIMA

Rating:
100% of 100
Hamsa este un simbol antic fascinant și enigmatic, care a fost preluat și este încă folosit în diferite civilizații, precum creștinismul, budismul, hinduismul sau chiar în cultura musulmană. Se crede că deținătorul Hamsa este protejat împotriva energiilor negative, că atrage fericirea, pacea și norocul. Folosirea Hamsa sau Fatima atrage viața și prosperitatea în toate aspectele sale. În creștinism, Fatima sau mâna Fecioarei Maria este simbolul protector al femeilor pentru fertilitate și chiar pentru o sarcină ușoară și copii sănătoși.
Regular Price 480,00 RON Special Price 320,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
8710550

Obiect Art Deco 3 straturi 

Creat și produs exclusiv în atelierul RedOwl Craft Workshop lucrat în lemn de fag brut, lăcuit cu lac pe bază de apă; vopsit și pictat manual cu pensula acrilică, tratat cu lac.

Dimensiuni: 51/45cm, Greutate: 0.650gr

Acesta este un produs de calitate realizat manual de către personal calificat și pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel că lemnul poate avea imperfecțiuni și caracteristici specifice. Aceste caracteristici particulare nu trebuie considerate defecte, ci doar particularități ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn va suferi modificări din cauza expunerii la umiditate ridicată sau căldură excesivă, mai ales când obiectul este nou, aveți grijă să evitați ploaia, expunerea directă la soare sau, în orice caz, contactul cu lichide; (din motivele de mai sus, nu există artizanat de lemn sau tâmplărie care să ofere o garanție).

VĂ MULȚUMIM FRUMOS PENTRU CĂ SUSȚINEȚI ȘI CĂUTAȚI ARTIȘTI INDEPENDENȚI!!!

Creat și produs de RedOwl Craft - Colecția 2020

 

 

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 480,00 RON
Greutate 0.650000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Tablou din lemn pictat manual - HAMSA HAND or FATIMA
Recenzia dumneavoastra