Cruce Traditionala Ortodoxa

Cruce Traditionala Ortodoxa

Cruce Traditionala – Suport Lumanare MV

Cruce Traditionala – Suport Lumanare MV

Cruce Traditionala – Suport Lumanare MD

Regular Price 67,50 RON Special Price 45,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
8211432

IC XC NI KA - Aceste litere sacre nu sunt altceva decat prescurtarea numelui lui Iisus Hristos in limba greaca si semnifica Victoria lui Iisus Hristos asupra mortii. Obiectul nu este sfintit.

Pentru acest produs se vor folosi doar lumari tip pastila cu suport de aluminiu de diametru 4cm. Lumanarile aprinse nu trebuie lasate nesupravegheate, sau la indemana copiilor. Lumanarile nu trebuie aprinse in apropierea materialelor inflamabile si trebuie utilizate doar in pozitie verticala. La livrare produsul nu este insotit de lumanare.

Specificatii:
Obiect Art Deco
Lucrat in lemn de fag
Culoare: nuc lacuit cu lac pe baza de apa
Dimensiuni: 10x10x1.6cm, Greutate: 100g


Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie).

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2018

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 67,50 RON
Greutate 0.100000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cruce Traditionala – Suport Lumanare MD
Recenzia dumneavoastra