Cercei din Lemn - The Seeds of Life

Cercei din Lemn - The Seeds of Life

Cercei din Lemn – Polarity Law

Cercei din Lemn – Polarity Law

Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

             Tripla Spirala este unul dintre cele mai vechi simboluri ale Lumii ce a dainuit de-a lungul timpurilor si a capatat forma in orice religie; simbolizeaza conceptul: minte, corp si spirit precum si sensul timpului trecut, prezent si viitor.
            Tripla Spirala sustine stabilirea echilibrului fortelor vietii si ne ghideaza in calatoria catre atingerea unei pure intelegeri asupra spiritului si vibratiei sale inalte.

Specificatii:
Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lemn de Fag
Lemn de Fag
Culoare: nuc, lacuit cu lac pe baza de apa
Dimensiuni: 4,3cm

Greutate: 5g

            Cerceii RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale, de care suntem foarte mandri.  Sunt potriviti sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult succes, cu stil si originalitate.  
            Cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.

            Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Desi lemnul este lacuit cu lac pe baza de apa, deci rezistent la apa, expunerea indelungata a obiectului in apa poate duce la deteriorarea lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. (Din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie)

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

 

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life
Recenzia dumneavoastra