Cercei din lemn – Shambhala

Cercei din lemn – Shambhala

Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

Cercei din Lemn - The Seeds of Life

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei din Lemn - The Seeds of Life

Cercei din Lemn - The Seeds of Life

              Geometria sacra ilustreaza unitatea vietii in lumea noastra ca si cum nici un alt domeniu de studiu nu poate. Semintele sunt vase magice ale naturii. Simbolizeaza inceputul si incheierea, puterea si echilibrul. Samanta vietii este formata dintr-o relatie de 6 cercuri in jurul unuia.
Semintele vietii reprezinta cele 7 Etape, Pasi sau Zile ale Creatiei. Semintele vietii sunt primul bloc pentru a construi Floarea Vietii.

             Specificatii:
             Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lemn de Fag
             Lemn de Fag
             Culoare: nuc, lacuit cu lac pe baza de apa
             Dimensiuni: 4,3 cm,

             Greutate: 5g

            Colectia de Cerceii RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale, de care suntem foarte mandri, potriviti sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult success, cu stil si originalitate.  


            Rezistenti la apa; cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile
           Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Desi lemnul este lacuit cu lac pe baza de apa, deci rezistent la apa, expunerea indelungata a obiectului in apa poate duce la deteriorarea lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. (Din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie)

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei din Lemn - The Seeds of Life
Recenzia dumneavoastra