Cercei din Lemn - The Celtic knot Heart - Nuc

Cercei din Lemn - The Celtic knot Heart - Nuc

Cercei din Lemn - OM

Cercei din Lemn - OM

Cercei din lemn – The Goddess

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei din lemn – The Goddess

Cercei din lemn – The Goddess 

          Simbolul cerceilor sugereaza spiritual continuarea vietii, moartea si renasterea, evolutia Universului. Este un simbol fara timp, sacru, al feminitatii ce reflecta tranzitia si dezvoltarea perpetua a fiintei umane, precum si dorinta de manifestare a creativitatii. Ca si femeie purtand acesti cercei suntem sustinute in a continua sa cream frumos si viata, sa fim conectate cu esenta noastra.

         Cerceii RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale, de care suntem foarte mandri.  Sunt potriviti sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult succes, cu stil si originalitate.  
         Cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.

         Specificatii:

         Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lemn de Fag
         Culoare: wenge, lacuit cu lac pe baza de apa (rezistent la apa nu contine solventi)
         Dimensiuni: 4.3, Greutate: 5g

         Rezistenti la apa; cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.
         

         Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie).

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei din lemn – The Goddess
Recenzia dumneavoastra