Cercei din Lemn - OM

Cercei din Lemn - OM

Cercei din Lemn - The Seeds of Life

Cercei din Lemn - The Seeds of Life

Cercei din lemn – Shambhala

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei din lemn – Shambhala

Cercei din lemn – Shambhala

       Purtand Cercii Redowl cu simbolul Shambhalei, cream un spatiu de armonie si pace, in care suferinta si boala nu exista. Shambhala este un cuvant sanscrit care inseamna "loc de pace" sau "loc de liniste".
       Este un paradis mitic despre care se vorbeste in textele antice si in vechile scripturi ale culturii Zhang Zhung, predata ca invatatura in budismul tibetan din vestul Tibetului. Se spune ca este un taram unde poate trai numai inima pura, un loc in care domneste iubirea si intelepciunea, unde oamenii sunt imuni la suferinta, boala si imbatranire.

        Specificatii:
        Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lemn de Fag
        Lemn de Fag
        Culoare: wenge, lacuit cu lac pe baza de apa
        Dimensiuni: 4.3cm,

        Greutate: 5g

        Cerceii RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale, de care suntem foarte menadri, potrivite sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult succes cu stil si originalitate.  
        Cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.

        Rezistente la apa; amuletele pot fi purtate impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.
        Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie)

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei din lemn – Shambhala
Recenzia dumneavoastra