Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

Cercei din Lemn - The Trinity Spiral of Life

Cercei din Lemn – The LOTUS Flower

Cercei din Lemn – The LOTUS Flower

Cercei din Lemn – Polarity Law

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei din Lemn – Polarity Law

Cercei din Lemn – Polarity Law

 

          Cerceii Polarity Law ne ajuta sa ne reamintim ca in interiorul nostru exista doi poli; Masculin si Feminin, indiferent ca suntem Femeie sau Barbat. Fiecare dintre noi detinem in mod unic aceste doua energii feminina si masculina intr-un echilibru propriu noua insine. Purtand Cerceii Polarity Law reusim sa le cultivam pe amandoua, sa devenim constienti de aceste doua energii existente in fiecare dintre noi in egala masura. Acest exercitiu ne ajuta sa le echilibram si astfel obtinem o stare de bine in corp, obtinem si mentinem, relatiile cu cei din jurul nostru autentice si curate.

 

           Specificatii:
           Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate.
           Lemn de Fag
           Culoare: nuc, lacuit cu lac pe baza de apa
           Dimensiuni: 4.3cm,

           Greutate: 5g

           Cerceii RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale, de care suntem foarte mandri.  Sunt potriviti sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult succes, cu stil si originalitate.  
           Cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.

            Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Desi lemnul este lacuit cu lac pe baza de apa, deci rezistent la apa, expunerea indelungata a obiectului in apa poate duce la deteriorarea lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. (Din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie)

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei din Lemn – Polarity Law
Recenzia dumneavoastra