Cercei din lemn – The Goddess

Cercei din lemn – The Goddess

Cercei din lemn – Shambhala

Cercei din lemn – Shambhala

Cercei din Lemn - OM

60,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
Cercei din Lemn - OM

Cercei din Lemn - OM

           OHM este cel mai important simbol al spiritualitatii. El este pretutindeni; este sursa vibratiei, a constiintei intregului Univers. Reprezinta starea infinita sau absoluta a constiintei, reprezinta esenta ultimei realitati a Eului. Mantra AUM sau  OM este o matrice a tuturor sunetelor.

          Colectia de Cercei RedOwlCraft sunt niste produse exceptionale, de care suntem foarte mandri. Ei sunt potriviti sa insoteasca orice vestimentatie feminina cu mult success, cu stil si originalitate.  

          Specificatii:
          Bucatica de lemn lucrata de RedOwl insotita de  element de bază fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate Lemn de Fag
          Culoare: wenge, lacuit cu lac pe baza de apa (rezistent la apa nu contine solventi)
          Dimensiuni: 4.3cm

          Greutate: 5g

          Rezistenti la apa, cerceii pot fi purtati impreuna cu uleiul esential preferat; pot fi folosite 1 max 2 picaturi de ulei esential la cateva zile.
          Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie).

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2021

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 60,00 RON
Greutate 0.005000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:Cercei din Lemn - OM
Recenzia dumneavoastra