Eye of Horus Mandala Lemn

Eye of Horus Mandala Lemn

The Phoenix- Aer

The Phoenix- Aer

The Dragon - Earth

Specificatii: Obiect Art Deco 5 straturi cu suport de agatat pe perete Lemn de Fag, lacuit cu lac pe baza de apa si pictat in acrylic Dimensiuni: 60x30x1.4cm, Greutate: 750g
Regular Price 675,00 RON Special Price 450,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
The Dragon - Earth-1

          Dragonul este ultimul simbol al Energie CHI, releva trasmutarea, pledeaza pentru noi inceputuri. Lucrarea ce infatiseaza Dragonul, ne asista in atingerea scopurilor, depasirea obstacolelor. Revarsa o mare Protectie si ne ofera Leadershipul catre concretizarea initiativelor personale.

 

         Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului.

        Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie).

 

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!! Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2022

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 675,00 RON
Greutate 1.000000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:The Dragon - Earth
Recenzia dumneavoastra