Retur si inlocuire produs

Daca va razganditi

Daca, din orice motiv, nu sunteti multumiti pe deplin de produsele achizitionate de la noi, beneficiati de dreptul neconditionat de a returna produsele si de a fi rambursati integral pentru acestea,  timp de 30 zile de la data receptionarii comenzii. Pe langa rambursarea sumei integrale de pe factura, inclusiv taxele de transport, vom suporta si costurile returului (nu vom rambursa costurile aferente livrarilor expres). Va rugam sa consultati informatiile de mai jos referitoare la modalitatea de a returna un produs.

Produse defecte

In cazul in care produsele primite sunt defecte, va rugam sa contactati Serviciul clienti pentru a organiza inlocuirea sau rambursarea acestora.

Produse nerambursabile

Produse ce nu pot fi rambursate sunt articolele personalizate sau cele facute la comanda.

Pentru vizualizarea integrala a Termenilor si Conditiilor noastre, va rugam sa consultati aceasta pagina.

Returnarea unui articol

Va rugam sa contactati echipa noastra de Servicii clienti in decurs de 30 zile de la primirea produselor.

Ne puteti contacta in urmatoarele moduri:

Telefon: 0723 503 206 sau 0721 682 377 de luni pana vineri intre 9:30 am si 7:30 pm

E-mail: office@redowlcraft.com

Daca doriti sa returnati gratuit un produs, echipa noastra de relatii clienti va organiza ridicarea bunurilor. Va rugam sa ne transmiteti ziua pentru ridicarea pachetului (Lu-Vi) cu o notificare prealabila de cel putin 3 zile, precum si un numar de telefon pentru a-l putea oferi firmei de transport. Va rugam sa retineti ca nu putem programa ridicarea pachetului la o anumita ora.

Daca este posibil, va rugam sa ne returnati articolele in ambalajul original. Daca, din diverse motive, nu puteti folosi ambalajul original, va rugam sa utilizati un ambalaj alternativ corespunzator.

Pachetul de returnat incluzand ID-ul produsului de retur va fi ridicat de catre firma de transport la data stabilita.

Trimiteti pachetul cu taxele de transport achitate la adresa noastra de retur:

SC RedOwl Srl - Mogosoaia, Ilfov, Str. Poligonului nr 8, cod postal 077135

Cand folositi aceasta optiune, va trebui sa achitati dumneavoastra taxele de retur. Aceste taxe va vor fi rambursate de indata ce primim produsele, cu conditia sa ne fi informat in termenul legal de 14 zile ca doriti sa returnati anumite produse.