Informatii legale

SC RedOwl Srl
Poligonului, 8
077135

E-mail: office@redowlcraft.com

Sediul social: Mogosoaia, Ilfov, Poligonului 8
CUI36231901
J23/2577/22.06.2016

Capital Social 200ron

Date bancare:
SC RedOwl SRL
RAIFFEISEN – sucursala Militari
IBAN: RO10RZB00000060018781644
SWIFT (BIC): BACXROBU

Comitetul executiv

Valentin Dan Isac
Unic Administrator si Asociat

Centrul logistic si de retur

Mogosoaia Ilfov, Poligonului, 8
077135, Romania

Continut editorial

RedOwl  nu poate fi tras la raspundere pentru publicatiile partilor terte.

Sfaturile si opiniile sunt verificate cu atentie de autori si de RedOwl s însa nici o garantie nu poate fi asumata. Autorii, compania RedOwl si agentii sai nu-si asuma nicio raspundere pentru orice paguba personala, materiala sau financiara. Articolele semnate cu numele unui autor nu reprezinta neaparat punctul de vedere al editorilor si al redactiei. RedOwl nu poate fi tras la raspundere pentru continutul website-urilor tertelor parti care poate fi accesat printr-un link din website-ul RedOwl.

Concept si design

RedOwl cu sprijinul si  Euro Web Studio
 

Copyright

RedOwl este marca înregistrata.

Intregul continut al acestui website este protejat de copyright. Utilizarea de imagini, texte sau parti din acesta, în publicatiile tiparite sau online, necesita acordul scris al RedOwl.

Intregul continut al acestui website este destinat uzului personal. Continutul acestui site nu poate fi folosit în scopuri comerciale sau necomerciale, vandut sau inclus în orice alt material sau publicatie comerciala sau necomerciala. Este interzisa mai ales stocarea în baze de date, reproducerea si orice forma de utilizare comerciala, precum si transmiterea catre terti – fie doar partial sau in forma revizuita - fara consimtamantul titularului drepturilor de autor. Autorii mentionati in datele de sursa sunt responsabili pentru continutul lor. Folosirea marcilor înregistrate sau a brand-urilor, în special în ceea ce priveste descrierea produselor din magazin, se face conform drepturilor detinute de detinatorii legali. Folosirea mecanismelor automate (motoare de cautare, roboti, crawlere), de exemplu pentru motoarele de cautare de produse si preturi, este supusa acordului RedOwl, asa cum este cazul si pentru afisarea de continut apartinand RedOwl.

RedOwl este autorizat si certificat pentru fabricarea altor produse din lemn fabricarea altor produse din pluta paie si din material vegetale impletite. 

Serviciul clienti

Informatii privind solutionarea online a litigiilor: Comisia Europeana pune la dispozitie o platforma de internet pentru solutionarea online a litigiilor (asa-numita "platforma SOL"). Platforma SOL functioneaza ca punct central pentru solutionarea extrajudiciara a litigiilor cu privire la obligatiile contractuale ce decurg din contracte de achizitie online. Platforma SOL este accesibila la urmatorul link: www.ec.europa.eu/consumers/odr