Soarele si Luna Decoratiune din Lemn - Foc

Soarele si Luna Decoratiune din Lemn - Foc

Suport Smartphone – Lemn Floare de Lotus

Suport Smartphone – Lemn Floare de Lotus

HAMSA HAND or FATIMA – Mandala Lemn

225,00 RON
Disponibilitate: In stoc
SKU
8710550

Descriere Produs:

Hamsa este un fascinant si enigmatic simbol stravechi ce a fost preluat si este inca folosit in diferite civilizatii, cu ar fi cea crestina, budism, hinduism sau chiar si in cultura musulmana. Se da crezare ca cel ce detine Hamsa este protejat impotriva energiilor negative, ca atrage fericire, pace si noroc.

Folosind Hamsa sau Fatima atragem viata si prosperitate sub toate aspectele ei. In Crestinism, Fatima sau mana fecioarei Maria este simbolul protector pentru femeie pentru fertilitate si chiar pentru sarcina usoara si prunci sanatosi.

Specificatii:

Obiect Art Deco 3 straturi

Creat si produs exclusiv in Atelierul RedOwl Craft lucrat in lemn de fag brut, lacuit cu lac pe baza de apa; colorat si pictat manual cu pensula in acrilic, tratat cu vernis.

Dimensiuni: 51/45cm, Greutate: 0.650gr

Acesta este un produs de calitate realizat manual de personal specializat si pasionat. Este o lucrare din lemn viu, astfel lemnul poate sa aiba imperfectiuni si caracteristici specifice lui. Aceste caracteristici particulare, nu trebuie considerate defecte, ci doar particularitati ale lemnului. Orice tip de lemn sau conglomerat de lemn, va suferi modificari in urma expunerii la umiditate mare sau caldura excesiva mai ales atunci cand obiectul este nou, aveti grija sa evitati ploaia, expunerea directa in razele soarelui sau in orice caz, contactul cu lichidele; (din motivele de mai sus, nu exista mestesug in lemn sau tamplarii care ofera garantie)

MULTUMIM FRUMOS PENTRU CA SUSTINETI SI CAUTATI ARTISTII INDEPENDENTI!!!

Creat si produs de RedOwl Craft - Colectie 2020

More Information
Red Owl Craft Red Owl Craft
Pret 225,00 RON
Greutate 0.650000
Write Your Own Review
Scrieti o recenzie pentru:HAMSA HAND or FATIMA – Mandala Lemn
Recenzia dumneavoastra