Poti comanda de la RewdOwl dupa cum urmeaza:

-  Comanda telefonica.

-  Comanda online.

-  Comanda prin email.

Comanda Telefonica

Pentru comenzi telefonice puteti suna de Luni pana Vineri intre 09:30 - 19:30, la numarul de telefon 0723.503.206 / 0721.682.377 si unul dintre consultantii nostri de vanzari va prelua comanda.

Comanda prin email

Pentru comenzile prin email, va rugam sa utilizati urmatoarea adresa de email: office@redowlcraft.com

Raspunsurile la intrebarile legate de comanda dumneavoastra, se vor efectua telefonic sau prin email de catre un consultant vanzari

Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 19:00, cat si cele adresate in zilele libere legale, vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Comanda Online

Pentru a putea cumpara de pe www.redowlcraft.ro este necesar sa creati un cont propriu urmand pasii:

Alegeti Produsele

Navigati alegand una dintre cele trei categorii de produse (Artizanat Home Deco sau Bijuterii) si odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra, apasati pe butonul Adauga in cos.

Cosul de Cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".

Detaliile de livrare si comanda

Dupa ce ati terminat de ales produsele, apasati pe butonul " Finalizare Comanda". Pasul urmator este completati detaliile privind facturarea si livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.


a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa apasati butonul de "Cont nou".

b. Daca aveti cont creeat deja, introduceti email-ul si parola in spatiile de mai jos, apoi apasati pe butonul "Autentificare". La pasul urmator vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.

In cazul in care sunteti client nou, urmati pasii pentru a va inregistra. Atentie la completarea datelor de facturare, ele trebuie sa fie corect scrise.